PENYELESAIAN MASALAH TOWEL BAU MACAM STOKIN

Personally saya memang suka pakai microfiber towel, tak kisah masa travel atau pakai harian di rumah. Punyalah suka pakai sampai saya ada empat helai towel ni.

15380535_1063304333766982_6832058304484395000_n

Best thing tentang towel ni adalah material microfibre ni cepat kering. Biasa saya jemur dalam bilik je. Tak sampai sejam dah kering. Bau pun takde. Kalau tuala biasa separuh hari belum tentu kering. Kalau jemur tuala biasa dalam bilik, siap sedialah bilik bau kepam.

Kedua saya suka towel ni sebab jimat space. Tuala saiz besar. Boleh buat selimut. Tapi bila lipat-lipat jadi kecik je. Jimat banyak ruang beg masa travel. Boleh masuk barang-barang lain lagi. Lagi satu, tuala ni siap ada beg berjaring. Jadi kalau tak muat beg, boleh je gantung beg jaring tu dekat luar. Bagusnya beg berjaring ni kita boleh jemur tuala sambil berjalan. Masukkan towel dalam beg berjaring lepas tu gantung dekat luar beg utama. Sambil jalan, sambil jemur. Senang.

12670089_848159635281454_1815298263343442628_n

kecik je bila dilipat

 

towel

bila buka, amekawww. besar!

Yang paling penting, towel ni serap air. Mula-mula pakai macam agak ganjil sikit. Sebab towel ni agak kesat. Tapi bila dah selalu pakai, jadi biasa je. Dia punya daya serapan memang power. Sekali lap je dah kering.

Cuba baca feedback daripada pelanggan yang dah pakai towel ni.

testi 3
testi
testi9

Tuala ni harga RM75. Pos RM10.

Jenoba Outdoor ada buat promosi. Beli 2 helai dapat free pos. Jimat RM10.

Kalau beli 5 helai, jadi RM300. Pos free. Jimat RM85.

Kalau nak beli, boleh whatsapp Jenoba Outdoor di 0199061018.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s